Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Klart för lämp för körkort!

7 december, 2011 (17:34) | Daniel, Motor | Av: MaxH

Ett av mina mål i livet är att ta körkort. Alltid har jag sagt ’sen’ och ganska lätt skyllt på epilepsin. Senaste året har jag börjat bli irriterad på att inte ha den friheten själv. Så lite på skoj och utan krav så tog jag tag i det. Jag har gjort ett blodprov och ett EEG, justerat doseringen och gjort om dem,. För en halvtimma sedan ringde läkaren och meddelade resultatet från det, och gav positivt besked. I princip ingen epileptisk aktivitet i hjärnan och koncentrationen av läkemedlet ligger normalt i blodet.

Att ’besegra epilepsin’ med tanke på körkort är en stor grej för mig. Gigantisk.

Fy fan vad skönt! Snart får ni akta er :D

Skriv en kommentar