Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Körkortsteori #2, landsväg

8 februari, 2012 (21:16) | Daniel, Motor | Av: MaxH

För en vecka sedan var jag på min första körkortsteori, men eftersom jag inte ville vänta så hoppade jag in mitt i en teoricykel. Han har sex föreläsningar som han börjar om med, och jag började då det var nr 4, stadstrafik.

Idag har jag varit på andra körkortsteorin, om landsväg. Jag måste säga att det är intressantare än vad jag trodde det skulle vara. Det är mer diskussion än föreläsning och ibland blir det lite roligt när inte ens läraren kan förklara logiken bakom  vissa skyltkombinationer. Som till exempel denna: Om vi bortser från huvudleds-skyltarna: Den vänstra betyder att man får parkera mellan 09-18, men inte övrig tid. Medans den högra betyder att man får parkera två timmar mellan 09-18 vardagar & 09-14 på vardagar…och övrig tid är det fritt att parkera (!). Jag ser inte logiken i att det i det ena fallet är förbjudet utanför tidsangivelserna, medan i den andra är tillåtet.

Nu måste jag se till att komma igång med mitt egna teoripluggande, därför har jag köpt en lampa på IKEA. Förresten så var den första jag valde ut slut, fast det var 57 stycken i saldot i deras system. Det tog tre IKEAner ca en halvtimma att ta reda på det…

Skriv en kommentar