Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Körkort: Check!

3 april, 2012 (04:30) | Daniel | Av: MaxH

Jag vet inte om ni inser hur stort det här är för mig. Som bilintresserad så är det stort. Som epilepsi-drabbad så är det gigantiskt. Hela mitt vuxna liv har jag tänkt ”sen, kanske, får se”, och förlitat mig på vänner och släkt på att bli skjutsad hit och dit.

Jag har också varit intresserad av motorcykel-kort, och för två år sedan såg jag två motorcyklister åka tillsammans. Då slog det mig att det går ju faktiskt att åka motorcykel tillsammans genom att ha lämp. Nu råkar det vara så att min far har två motorcyklar. Så frågan som kom var; ”Vad kostar ett lämp per år?”. Alltså, inte nödvändigtvis skaffa hojkort, utan bara köra tillsammans på lämp.

Men, det ena ledde till det andra, och, ärligt talat så var det inte så svårt som jag trodde. För mig i alla fall. Men det har kostat pengar.

Hojkortet kommer att komma snart det med. Nu har jag kunskapen för att klara teoriprovet redan.

Stort. Gigantiskt.

Kommentarer

Pingback från […] har jag dock körkort och bil vilket jag räknar med kommer underlätta jobbsökandet. Jag mångdubblar min geografiska […]
Skrevs 28 jul 2012, 15:48

[…] har jag dock körkort och bil vilket jag räknar med kommer underlätta jobbsökandet. Jag mångdubblar min geografiska […]

Skriv en kommentar