Krkort: Check!

3 april, 2012 (04:30) | Daniel | Av: MaxH

Jag vet inte om ni inser hur stort det hr r fr mig. Som bilintresserad s r det stort. Som epilepsi-drabbad s r det gigantiskt. Hela mitt vuxna liv har jag tnkt ”sen, kanske, fr se”, och frlitat mig p vnner och slkt p att bli skjutsad hit och dit.

Jag har ocks varit intresserad av motorcykel-kort, och fr tv r sedan sg jag tv motorcyklister ka tillsammans. D slog det mig att det gr ju faktiskt att ka motorcykel tillsammans genom att ha lmp. Nu rkar det vara s att min far har tv motorcyklar. S frgan som kom var; ”Vad kostar ett lmp per r?”. Allts, inte ndvndigtvis skaffa hojkort, utan bara kra tillsammans p lmp.

Men, det ena ledde till det andra, och, rligt talat s var det inte s svrt som jag trodde. Fr mig i alla fall. Men det har kostat pengar.

Hojkortet kommer att komma snart det med. Nu har jag kunskapen fr att klara teoriprovet redan.

Stort. Gigantiskt.

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2012-07-28

[…] har jag dock krkort och bil vilket jag rknar med kommer underltta jobbskandet. Jag mngdubblar min geografiska […]

Skriv en kommentar