Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Ursäkta mig om jag ser ljust på framtiden

28 juli, 2012 (15:48) | Daniel, Jobb | Av: MaxH

Torsdagen den a:a augusti blir jag återigen tillgänglig i arbetsmarknaden. Det är med blandade känslor man kommer skiljas ifrån nya goa arbetskamrater, ett arbete att gå till och en lön en gång i månaden. Samtidigt ska det bli lite skönt att få njuta lite av ”ledighet”, detta är andra sommaren på rad som jag har jobbat. Inte så där jätteroligt att jobba när jag hör alla andra med sitt ”ÄNTLIGEN SEMESTER!” och själv har man noll semesterdagar.

Nu har jag dock körkort och bil vilket jag räknar med kommer underlätta jobbsökandet. Jag mångdubblar min geografiska tillgänglighet, liksom. Och så breddar jag yrken jag kan ta. Så ursäkta mig om jag ser ljust på framtiden.  :)

 

Skriv en kommentar