Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Hjälp! Radiostyrt ska ju vara roligt?

1 oktober, 2012 (21:31) | Daniel, Radiostyrt | Av: MaxH

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till radiostyrd bilsport. Eller egentligen radiostyrda bilar som helhet. När jag började köra för ett par år sedan var det superroligt. Jag hade allt att lära mig och kunde bara bli bättre. Jag var ivrig till nästa race, till nästa tävling, till nästa träning. Allt jag ville var att köra. Köraköraköra. På köpet lärde jag känna massor av trevliga människor.

För ett halvår sedan tog jag en timeout efter att jag några tävlingar på rad kommit väldigt oförberedd och lite omotiverad. Som så många andra gillar jag mer att köra än att meka, och jag hade inte mekat tillräckligt inför racen. Som man bäddar får man ligga, etc, etc.  Efter lite eftertanke tror jag på att jag har blivit lite stressad av tävlandet. Att jag någon gång började istället kolla på cup-poäng och placeringar. Att ’tvingas’ uppgradera med delar som ger en pytteliten fördel.

Det blev mer och mer allvar och jag hade inte roligt längre. Så jag tog en timeout.

Nu har det gått ett tag, mer än jag själv är bekväm med, och jag vet inte vad jag ska göra med alla grejer jag har eller hur jag ska förhålla mig till det hela. Jag vill ha roligt när jag kör. Att sälja grejerna och sluta existerar inte. Jag vet inte bara hur jag ska göra en come back… liksom. Jag saknar lekfullheten och det prestigelösa med att bara köra, liksom. Funderade på att (återigen) köpa en touring-bil, där är det ju mindre mek. Mindre byta olja i dämpare etc. Å andra sidan är marginalerna så mycket mindre därmed ’tuffare/tightare’ tävlingar. Jag tror att det är lättare att hitta tillbaka i buggy.

Helt enkelt, jag vet inte hur jag ska göra för att hitta tillbaka. Kommentarer mottages tacksamt. Både här och på facebook/twitter/G+.

Skriv en kommentar