Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Mycket trevlig buggykörning idag i Eskilstuna, vi var ju en del buggysar som körde. De ÄR roligare att köra än touring. Tyvärr gjorde jag misstaget att testa en K1:a, nu blev jag ju sugen på en färsk 4WD… helst en K1 då. Och samtidigt överge allt som har tum-skruvar…

26 mars, 2013 (21:09) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Mycket trevlig buggykörning idag i Eskilstuna, vi var ju en del buggysar som körde. De ÄR roligare att köra än touring. Tyvärr gjorde jag misstaget att testa en K1:a, nu blev jag ju sugen på en färsk 4WD... helst en K1 då. Och samtidigt överge allt som har tum-skruvar...

Skriv en kommentar