Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Bagageluckeåkande raggarjävlar blir ikappkörda av cyklande poliser. Efter att de frågar om leg, och gett dem det, gav sig en raggare på den kvinnliga polisen, 30 sekunder senare var det 20 poliser på plats. Inte helt smart raggardrag kanske. #PowerMeet #raggare #gohome

5 juli, 2013 (21:42) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Bagageluckeåkande raggarjävlar blir ikappkörda av cyklande poliser. Efter att de frågar om leg, och gett dem det, gav sig en raggare på den kvinnliga polisen, 30 sekunder senare var det 20 poliser på plats. Inte helt smart raggardrag kanske. #PowerMeet #raggare #gohome

Skriv en kommentar