Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

…som det sitter ett kassettband i. Sån här har jag inte sett på typ 10-15 år. Kändes overkligt, allt det där om att vända på bandet och spola det hit och dit kom tillbaka. Overkligt. Och jag känner mig gammal… #HiFidelity #Philips #Chromium #C-60

10 juli, 2013 (16:04) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

...som det sitter ett kassettband i. Sån här har jag inte sett på typ 10-15 år.  Kändes overkligt, allt det där om att vända på bandet och spola det hit och dit kom tillbaka. Overkligt. Och jag känner mig gammal... #HiFidelity #Philips #Chromium #C-60

Skriv en kommentar