Det finns ingen frlsare inom demokratin

15 september, 2014 (11:52) | Politik | Av: MaxH

Fredrik Reinfeldt?

Fredrik Reinfeldt eller
Jimmie kesson?

Jag har sett en del p sociala medier som r bestrta ver valresultatet, bestrta ver att Reinfeldt avgr, bestrta ver att Lven ska ta ver, bestrta ver hur skatterna kommer hjas, bidragen hjas, lnen minskas, bestrta ver hur alla fretag kommer flytta utomlands, bestrta ver att vi kommer bli arbetslsa och Vrt Vackra Sverige kommer g i konkurs…

Oavsett vad man tycker om hur det gick i valet och vad dess konsekvenser kommer bli r det fr mig frunderligt hur en del kan hylla Honom till ngon slags idolstatus. Han har gjort en del bra fr befolkningen och en del mindre bra, i slutndan r det s klart en frga om tycke och smak.

M och S str nra varandra, men de (och deras vljare) r r
kefiender och kan drfr inte samarbeta. Jag hade frsttt hgermnniskors avsky mot S mer om det hade varit gamla moderaterna. D var det skillnad mellan dem.

Men nej, Reinfeldt r ingen Frlsare, p samma stt som kesson inte r det fr SD.

Hans avgng? Han vill inte ta ansvar fr att bygga vidare partiet, och tar istllet p sig rollen som syndabock. Han tycker nog att det passar honom bra efter alla r ocks. Bekvmt helt enkelt, bde fr honom och partiet.

Personligen tycker kr jag det varken r en vinst eller frlust, d partierna r fr nra varandra helt enkelt.

Same shit, different name.

Skriv en kommentar