Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Atlas the cat is no more.Requiescat in pace. För er som undrar, antagligen hjärtinfarkt under dagen. 10½ år. Nu vilar han i hans favoritgräs"äng" i trädgården, så han ser soluppgången.For whoever wondering, probably a heart attack during the day. 10½ years old. Now he's resting under his favorite grass "field" in the garden, turned so he sees the sunrise. #AtlasTheCat #Atlas #cat #gone #mourning

18 november, 2014 (06:52) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Atlas the cat is no more.Requiescat in pace. För er som undrar, antagligen hjärtinfarkt under dagen. 10½ år. Nu vilar han i hans favoritgräs"äng" i trädgården, så han ser soluppgången.For whoever wondering, probably a heart attack during the day. 10½ years old. Now he's resting under his favorite grass "field" in the garden, turned so he sees the sunrise. #AtlasTheCat #Atlas #cat #gone #mourning

Skriv en kommentar