Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Älskade Maria, För ett år sedan när vi förlovade oss tog vi ett stort kliv för att leva tillsammans. Det finns både mot- och medgång i livet, det jag vet är att jag inte skulle klara det utan dig. Motgångarna för att ha någon som lyssnar på mig, eller hjälper mig. Medgångarna för att kunna skämma bort någon med bus och kärlek. Delad glädje är dubbel glädje och allt det där. Sedan vi började dejta har jag känt att vi passar ypperligt bra ihop och det går inte en enda dag i våra liv utan att jag ser att det stämmer. Jag älskar att vakna bredvid dig, somna bredvid dig, vara med dig och göra saker med dig.Jag får fjärilar i magen titt som tätt tack vare dig. Du har tagit hela mitt hjärta. Jag ser inget slut på det vansinne vi har skapat. ;-) Älskar dig.

18 februari, 2015 (13:08) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Älskade Maria, För ett år sedan när vi förlovade oss tog vi ett stort kliv för att leva tillsammans. Det finns både mot- och medgång i livet, det jag vet är att jag inte skulle klara det utan dig. Motgångarna för att ha någon som lyssnar på mig, eller hjälper mig. Medgångarna för att kunna skämma bort någon med bus och kärlek. Delad glädje är dubbel glädje och allt det där. Sedan vi började dejta har jag känt att vi passar ypperligt bra ihop och det går inte en enda dag i våra liv utan att jag ser att det stämmer. Jag älskar att vakna bredvid dig, somna bredvid dig, vara med dig och göra saker med dig.Jag får fjärilar i magen titt som tätt tack vare dig. Du har tagit hela mitt hjärta. Jag ser inget slut på det vansinne vi har skapat. ;-) Älskar dig.

Skriv en kommentar