D var det ntligen vr tur! Det brjade med att Maria fick gra prover hos barnmorskan i fredags morse som visade proteinlckage i urinen, och hgt blodtryck. Upp till kvinnokliniken fr observation, varade hela helgen. I mndags var blodtrycket fortfarande hgt och det planerades in snitt denna vecka. Kring midnatt till tisdag blev det att ka ner frlossningen fr att hlla bttre koll ver blodtrycket. Blev bra under natten mha dropp, men under morgonen steg det igen, s det valdes att snittas d. S 20161101 klockan 9.40 fddes vra sm tjejer, vra frsta barn. Vi har kmpat med att f barn, och med 41 r gamla kndes det omjligt ibland. Tvilling 2 hade lite svrt att komma igng med andningen, och behvde lite nring iom lgt blodsocker, men det lste sig snabbt. Alla mr bra. ntligen! ????

1 november, 2016 (18:17) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

D var det ntligen vr tur! Det brjade med att Maria fick gra prover hos barnmorskan i fredags morse som visade proteinlckage i urinen, och hgt blodtryck. Upp till kvinnokliniken fr observation, varade hela helgen. I mndags var blodtrycket fortfarande hgt och det planerades in snitt denna vecka. Kring midnatt till tisdag blev det att ka ner frlossningen fr att hlla bttre koll ver blodtrycket. Blev bra under natten mha dropp, men under morgonen steg det igen, s det valdes att snittas d. S 20161101 klockan 9.40 fddes vra sm tjejer, vra frsta barn. Vi har kmpat med att f barn, och med 41 r gamla kndes det omjligt ibland. Tvilling 2 hade lite svrt att komma igng med andningen, och behvde lite nring iom lgt blodsocker, men det lste sig snabbt. Alla mr bra. ntligen! ????

Skriv en kommentar