Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Då var det äntligen vår tur! Det började med att Maria fick göra prover hos barnmorskan i fredags morse som visade proteinläckage i urinen, och högt blodtryck. Upp till kvinnokliniken för observation, varade hela helgen. I måndags var blodtrycket fortfarande högt och det planerades in snitt denna vecka. Kring midnatt till tisdag blev det att åka ner förlossningen för att hålla bättre koll över blodtrycket. Blev bra under natten mha dropp, men under morgonen steg det igen, så det valdes att snittas då. Så 20161101 klockan 9.40 föddes våra små tjejer, våra första barn. Vi har kämpat med att få barn, och med 41 år gamla kändes det omöjligt ibland. Tvilling 2 hade lite svårt att komma igång med andningen, och behövde lite näring iom lågt blodsocker, men det löste sig snabbt. Alla mår bra. Äntligen! ‍‍‍️

1 november, 2016 (18:17) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Då var det äntligen vår tur! Det började med att Maria fick göra prover hos barnmorskan i fredags morse som visade proteinläckage i urinen, och högt blodtryck. Upp till kvinnokliniken för observation, varade hela helgen. I måndags var blodtrycket fortfarande högt och det planerades in snitt denna vecka. Kring midnatt till tisdag blev det att åka ner förlossningen för att hålla bättre koll över blodtrycket. Blev bra under natten mha dropp, men under morgonen steg det igen, så det valdes att snittas då. Så 20161101 klockan 9.40 föddes våra små tjejer, våra första barn. Vi har kämpat med att få barn, och med 41 år gamla kändes det omöjligt ibland. Tvilling 2 hade lite svårt att komma igång med andningen, och behövde lite näring iom lågt blodsocker, men det löste sig snabbt. Alla mår bra. Äntligen! ‍‍‍️

Skriv en kommentar