Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Den första november i år var dagen som våra döttrar föddes. Det var Alla helgons dag, påven var i Sverige, och den första snön föll för vintern. Vi hade rum 10 på kvinnokliniken, rum 10 på förlossningen och rum 10 på BB (och 101010 binärt blir i decimal form 42). På detta är de tvillingar. Enäggstvillingar dessutom. Så nog är de unika små töser!Men framför allt är de våra döttrar. ️️ Nu har vi börjat landa hemma och ska precis natta oss själva, för att förbereda oss på en ny normal vardag imorrn. På sjukhuset har vi blivit omhändertagna på ett bra sätt, men hemma är det ändå bäst. ~~JättesuperTACK för alla gratulationer och lyckönskningar från alla!~~

6 november, 2016 (22:28) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Den första november i år var dagen som våra döttrar föddes. Det var Alla helgons dag, påven var i Sverige, och den första snön föll för vintern. Vi hade rum 10 på kvinnokliniken, rum 10 på förlossningen och rum 10 på BB (och 101010 binärt blir i decimal form 42). På detta är de tvillingar. Enäggstvillingar dessutom. Så nog är de unika små töser!Men framför allt är de våra döttrar. ️️ Nu har vi börjat landa hemma och ska precis natta oss själva, för att förbereda oss på en ny normal vardag imorrn. På sjukhuset har vi blivit omhändertagna på ett bra sätt, men hemma är det ändå bäst. ~~JättesuperTACK för alla gratulationer och lyckönskningar från alla!~~

Skriv en kommentar