Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Electrified!Med vilja, våld, vaselin, övertalning, medvind, hemlängtan och kreativitet fick ändå det 7 år (!) gamla Hobbywing-reglage v2.1 plats. Snurrar gör det också. #yay#comeback? #vroomvroom #rccars #rcracing #rcf1 #f1 #f1rc #kexray #xray #x1 #xrayx1 #Hobbywing #futaba #hudy #minicars #rynos #hobbycity

2 januari, 2019 (23:37) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Electrified!Med vilja, våld, vaselin, övertalning, medvind, hemlängtan och kreativitet fick ändå det 7 år (!) gamla Hobbywing-reglage v2.1 plats. Snurrar gör det också. #yay#comeback? #vroomvroom #rccars #rcracing #rcf1 #f1 #f1rc #kexray #xray #x1 #xrayx1 #Hobbywing #futaba #hudy #minicars #rynos #hobbycity

Skriv en kommentar