Slutade som 2:a i B-final, eller 8:a av 9 startande. Frutom sista tv finalerna r jag njd med hur bilen gick. Trning och kval gick ok.Tre startande I B-final. Frsta finalen vlte ledaren s jag krde om, och fick avstnd. Han var snabb och kom nrmare, men klarade mig i ml med tre tiondelar framfr honom. Andra krde jag snder brarm, men killen efter krde ocks snder, slutade tva. Tredje finalen krde jag snder hjulhub, kom trea.#DestinyRacing #RX10FF #FWD #FF #Protoform #Europa #Karlstad #KDMRacing #KDMR #KarlstadMiniRacing

9 november, 2019 (16:43) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Slutade som 2:a i B-final, eller 8:a av 9 startande. Frutom sista tv finalerna r jag njd med hur bilen gick. Trning och kval gick ok.Tre startande I B-final. Frsta finalen vlte ledaren s jag krde om, och fick avstnd. Han var snabb och kom nrmare, men klarade mig i ml med tre tiondelar framfr honom. Andra krde jag snder brarm, men killen efter krde ocks snder, slutade tva. Tredje finalen krde jag snder hjulhub, kom trea.#DestinyRacing #RX10FF #FWD #FF #Protoform #Europa #Karlstad #KDMRacing #KDMR #KarlstadMiniRacing

Skriv en kommentar