Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Slutade som 2:a i B-final, eller 8:a av 9 startande. Förutom sista två finalerna är jag nöjd med hur bilen gick. Träning och kval gick ok.Tre startande I B-final. Första finalen välte ledaren så jag körde om, och fick avstånd. Han var snabb och kom närmare, men klarade mig i mål med tre tiondelar framför honom. Andra körde jag sönder bärarm, men killen efter körde också sönder, slutade tvåa. Tredje finalen körde jag sönder hjulhub, kom trea.#DestinyRacing #RX10FF #FWD #FF #Protoform #Europa #Karlstad #KDMRacing #KDMR #KarlstadMiniRacing

9 november, 2019 (16:43) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Slutade som 2:a i B-final, eller 8:a av 9 startande. Förutom sista två finalerna är jag nöjd med hur bilen gick. Träning och kval gick ok.Tre startande I B-final. Första finalen välte ledaren så jag körde om, och fick avstånd. Han var snabb och kom närmare, men klarade mig i mål med tre tiondelar framför honom. Andra körde jag sönder bärarm, men killen efter körde också sönder, slutade tvåa. Tredje finalen körde jag sönder hjulhub, kom trea.#DestinyRacing #RX10FF #FWD #FF #Protoform #Europa #Karlstad #KDMRacing #KDMR #KarlstadMiniRacing

Skriv en kommentar