Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Med lite otur hamnade jag i B-final istället för A, och med lite tur vann jag den. Sen visade det sig att med lite tur och omständigheter så kom jag 3:a i cup-totalen! Sweet! Det lönar sig att köra alla cup-race 🙃#DestinyRacing #RX10FF #FF #FWD #Hobbywing #Futaba #BittyDesign #HCF #Hudy #Autopartner #HobbyCity #NettoRC #EuroRC #ToniSport #Minicars #Rynos #MSEC #VästerortIndoorRCArena #RCCars #RCRacing #AlmostYellow #VroomVroom

7 mars, 2020 (18:34) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Med lite otur hamnade jag i B-final istället för A, och med lite tur vann jag den. Sen visade det sig att med lite tur och omständigheter så kom jag 3:a i cup-totalen! Sweet! Det lönar sig att köra alla cup-race 🙃#DestinyRacing #RX10FF #FF #FWD #Hobbywing #Futaba #BittyDesign #HCF #Hudy #Autopartner #HobbyCity #NettoRC #EuroRC #ToniSport #Minicars #Rynos #MSEC #VästerortIndoorRCArena #RCCars #RCRacing #AlmostYellow #VroomVroom

Skriv en kommentar