Lnt att vara arbetsls

17 februari, 2006 (20:37) | Daniel, Jobb | Av: MaxH

Det r mrkligt vad ens humr blir pverkat av ens omgivning. Idag nr jag vaknade mdde jag bra, nstan p ett strlande humr, delvis fr att jag hade vaknat i tid och samtidigt sovit ut. Ngot som brukar fela p den ena punkten hos mig under veckorna. Nr jag sedan anlnde till jobbet mrkte jag att jag fortfarande var p nyvaken-humr men alla andra verkade tro att jag var tvrsur. Deras kommentarer blev jag lite irriterad p. Jag frskte frndra mitt humr fram till lunch men d gav jag upp. Efter lunch var det jag och radion i hrlurarna och jag undvek att prata med andra. Det fungerade p ntt stt. Men vad som hade hnt p morgonen nr jag kom till jobbet vet jag inte. Jag tror att det var stmningen p jobbet, det liksom lg i luften. Men jag kan inte minnas att det var ngon speciell person. Det var kta knas men nu r det helg och det r sknt som fasiken. Jag brjade med att somna helt okontrollerat vid 1430-tiden fr att sedan vakna vid 1810 med tron att klockan redan var kvll eller t.om. natt.


HP Pavilion DV4156.
Skn dator.

Jag ringde Resurs Bank hr om dagen fr att informera mig om hur den frskring p avbetalningen p datorn jag kpte fungerar. Och det fungerar s att om jag dr eller blir ofrivilligt arbetsls s gr frskringen in och betalar 619:- per mnad p avbetalningen. Hippt tyckte jag och la p luren. Helt pltsligt lnar det sig nd mer att vara arbetsls, diskussionen kring det lter jag ske ngon annanstans dock.

P tal om varslet p jobbet – en kille har varit borta p semester/tjnstledigt sedan mitten av december och vet ingenting om det som har hnt p jobbet. Han r dessutom utomlands och chocken han kommer f nr han kommer tillbaka r nog inte liten. Tycker rligt talat synd om honom som fr reda p det genom ett brev p hallgolvet.

62 dagar kvar.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-03-02

Es mucho para leer, lo ir haciendo poquito a poco.

Skriv en kommentar