Skojig mobilvldtkt

20 februari, 2006 (00:34) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Idag har jag varit riktigt duktig fast jag inte gjort ngot av det jag hade planerat. Fast man p morgonen bestmmer, till och med ryter till och lovar sig sjlv snllt att man ska tvtta och diska s blir saker inte gjort. Och hr sitter man, 21 minuter efter midnatt med en l i handen. Aja bajja Daniel. Det vrsta r att det hnder gng p gng. Jag sg slentriant p ett program om en handikappad tjej som inte hade ngon tidsuppfattning och funderade p om man hade en svng av samma sak. Men det r klart, hon hade svrt att till och med koka makaroner och ni som knner mig vet att jag r en hejjare p makaroner och korv.

Beskte mamma och pappa idag vilket var roligt. Inte roligt fr att det var ngot speciellt utan drfr att de flesta av oss var ganska fnissiga. Pappa har kpt en ny mobiltelefon s han satt och lste sidan 34 i manualen till den. In kommer jag och min bror, pappa frgar oss om hjlp fr att f upp bakluckan fr att kunna stoppa in minneskortet. Han ngrade sig eftert eftersom vi behll telefonen under hela besket och stoppade in diverse suspekta bakgrundsbilder och ringsignaler. Innan vi gick fick han reda p att han hade Carolas Frmling som ringsignal. Han frskte protestera och sa att han istllet ville ha Kalle Ankas galna hackspett, varvid han fick telefonen med kommentaren att det gr bra att byta. Jag undrar om han kom till sidan 35 ikvll fr att kunna byta ringsignal. Jag och bror mdde vldigt gott efter den fnissiga historien.

Jag hann ocks med att f hret klippt av mamma och det var verkligen dags. Nu r man korthrig igen vilket r sknt som fasiken.

Skriv en kommentar