Var tar det vita vgen nr snn smlter?

21 mars, 2006 (18:30) | Daniel, Film/TV/Radio | Av: MaxH

Hr om dagen var det en 11-rig tjej som ringde in till radioprogrammet Christer p P3. Det brukar normalt vara lite ldre personer som ringer in och frgar om hur de ska lsa trasslet med sin sambo eller liknande, och drfr spetsade jag ronen lite extra noga. Den lilla tjejen ville veta var de vita i snn frsvinner nr snn smlter. Radiopratarna blev liksom jag frvnade ver en sdan frga och hade svrt att svara p den. Det slutade med att en annan radiolyssnare som ringde in och frklarade att det var ljuset som reflekterades i iskristallerna som gav det vita ljuset. Gullig och ovanlig frga.

P vg hem frn mamma i frra veckan mtte jag inte mindre n sju stycken joggare p den 20 minuter lnga promenaden. Hurtigsamvetet knackade p hos mig med i och med det och undrade nr jag ska brja gra saker som jag borde men som jag inte gr alls. Snart, svarade jag mig sjlv och tnkte samtidigt p min viktkning sedan jag slutade rka medan hurtigbullarna joggade frbi.

Jag har precis sett filmen Tjenare Kungen och kan varmt rekommendera den. Handlar om ett gng tjejer som vill uppfylla den strsta drmmen garageband kunde gra p 80-talet, att f skivkontrakt. 80-talet och kampen fr drmmen har den centrala rollen i filmen och med allt strul blev jag lite rrd nd i slutet. Mycket fr att just det rtalet ligger mig nra hjrtat.

I helgen hade vi ett LAN p jobbet och eftersom omstndigheterna var som de var s hade vi ingen uppkoppling mot internet. Det hela gjorde det mycket mysigare rligt talat, alla var koncentrerade p att just spela istllet fr att kolla mail och annat. Det blev en hel del bilspel dr undertecknad gde resten, men i FPS-shooters presterades det lite smre. Det var lnge sedan jag var p ett hederligt LAN. Detta var bland det mysigaste jag har varit p lnge men dessvrre blev jag inte mtt. Vi fr se om det blir ngot mer i framtiden, hoppas p det.

30 dagar kvar, sen r det slut. Kommentarer gr mig fortfarande glad :-)

Kommentarer

Kommentar av Bueno, pues ahora me he leido casi todo, empezando por lo último, claro. Divertido de leer y de enterarme de otras cosas que no te da tiempo a contarme. Bueno, ahora me voy a acostar, yo creo que tú duermes ya. Besos.
Skrevs 2006-03-21

Bueno, pues ahora me he leido casi todo, empezando por lo último, claro. Divertido de leer y de enterarme de otras cosas que no te da tiempo a contarme.
Bueno, ahora me voy a acostar, yo creo que tú duermes ya. Besos.

Skriv en kommentar