Freivalds sjtte sinne

23 mars, 2006 (22:58) | Film/TV/Radio, Politik | Av: MaxH

Filmen Sjtte sinnet gr p tv nu och det fr mig att fundera. Vad r normalt, vad r genialt och vad r galet? Mnniskan gr sina egna grnser utefter majoriteten och det som avviker kallar man antingen idiotiskt eller genialt beroende p hur slutet artar sig p diskussioner. Lite som att bli hjlte beror mer p situationen och hur bra det lyckats n det man faktiskt gr. Mste ocks tillgga filmen faktiskt r msterlig, speciellt den lilla grabben vars namn jag just nu inte kommer ihg. Jag gillar sna dr filmer dr det r en ovntad tvist p historien, ett annat exempel r filmen Fallen. P tal om film, efter att ha sett Tjenare kungen blev det liksom oavslutat, jag tror banne mig jag blev kr i Abra. Fick se filmen igen fr att kunna lgga det t sidan och tnka p annat. Vlkommen till KnasDaniel! :-)

Freivalds r inte en person jag skulle lgga i facket Geni. Hon har frut ocks betett sig illa och det medierna inte tycks bry sig om speciellt mycket r att hon har ljugit – hon sa sig inte knna till ngon kontakt med webhotellet fast det visade sig vara hon sjlv som beodrade det hela. Jag anser att det var rtt gjort, sen vilken lag det strider emot vet jag inte. Att lta ett svenskt parti provocera ytterligare nr relationerna redan r kassa r inte s jkla smart. Men tillbaka till sakfrgan: politiker som ljuger borde kedjas fast vid en betongklump och snkas i stersjn. r man frtroendevald har man ftt ett frtroende. Det r inget sjtte sinne jag efterfrgar direkt.

Kommentarer

Kommentar av Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si hicieramos así con todos, el mundo se quedaría bastante menos poblado (por lo menos de políticos)
Skrevs 2006-03-26

Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si hicieramos así con todos, el mundo se quedaría bastante menos poblado (por lo menos de políticos)

Kommentar av
Skrevs 2006-03-26

(No s si te lleg mi comentario,por si acaso, vuelvo a escribir)
Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si se hiciera así con todos, el mundo se quedaría mucho menos poblado (por lo menos de políticos)

Skriv en kommentar