S hr sitter man…

22 augusti, 2006 (05:01) | Daniel, Skola, Vnner | Av: MaxH

…klockan r 0550 och man r trtt som en liten cirkusapa som inte ftt sova. Jag har nu brjat p Innovationsprogrammet MTO – Informationsdesign-inriktning och fr pendla till Eskilstuna. Frsta dagen igr och det var inte alls som jag tnkte mig. Det var mycket bttre allts, vi hade lite lekar och namnbanderolltillverkning p kvllen. Skoj tyckte jag ven om de flesta andra yngre (=alla) ville la istllet fr att leka. Frresten blev det att jag kte tg fyra gnger igr, och hlften av gngerna var tget frst frsenat fr att sedan stllas in helt och ersttas med buss. Med den statistiken fr SJ blir det nog svrt att plugga, hur gratis studenter n ker mellan Vsters och Eskilstuna.

Jag undrar hur tillgnglig jag kommer vara denna och nstkommande vecka. Schemat denna vecka innehller en hel del Dataintroduktion, och r det ”hr har vi en… mus. Bredvid tangentbordet” s skippar jag nog en del av dem. Men nollningsprogrammet r ocks det spckat under tv veckors tid och lr ta upp en hel del tid. Och jag vill vara med p s mycket som mjligt, det hr r nytt fr mig och det r kul. Och som krens slogan i r: Kunskap r mer n att studera.

Jag var skitskraj, jag hade hgskoleskrck rligt talat. Allt var s jkla nytt. Nu r jag bara orolig fr det trkiga, att komma i tid, klara tentor, ta mig igenom det hela. Det jag var skraj fr frut, att man inte knde nn.. det r passerat. Vi hade teambuildning en hel del igr (vi hade en kramlek ffs!) och jag r inte skraj lngre, tvrtom r det faktiskt s mycket ”svrare” att tvingas ka hem med sista tget, man vill umgs mer.

G0d m0rg0n.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-09-20

Heh, stt.. helt tvrtom med vran klass, ingen vill knna ngon typ :)

Skriv en kommentar