Skola, fas tv

3 september, 2006 (20:15) | Daniel, Skola, Vnner | Av: MaxH

Nollningen, eller jag menar introduktionsveckorna r ver, p gott och ont. Det har varit helt skitskojiga saker som de kra faddrarna har fixat och donat och jag nskar jag hade kunnat vara med p fler saker n jag faktiskt var p. Det r lite av ett nytt liv det hr med att plugga och festandet. Helt okej och det har blivit ngra ovana situationer. Allt ifrn att mingla i baren (komplimanger kommer jag aldrig vnja mig vid) till att g till en frelsning med 300 andra personer. Inte direkt ngot jag trodde fr tre veckor sedan. Men nu r nollningssakerna brnnda och det dags att brja att faktiskt lsa de bcker jag har kpt och ta itu med inlmningsuppgifterna om skrningspunkterna. Nollningen kommer alltid att saknas.

Skriv en kommentar