Jag saknar mina spel

24 oktober, 2006 (20:33) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Det hr tr p mig. Att inte kunna lira spel mer n 30 minuter eftersom man helt enkelt har huvudvrk och trtthet av densamma hngandes ver sig… Usch! Nummer tv med abstinens? ;)

Ngra av oss har aktivt tagit avstnd frn WoW, jag tillhr inte den skaran. Jag tillhr inte heller skaran som lovordar det ver allt annat utan jag tillhr mellanskiktet som lirar och har skoj utan att hnga upp mitt liv i det. En rtt sund och lagom niv tycker jag. Jag hade ocks en hel del frdomar mot spelet, eller rttare sagt spelarna, men nr jag sjlv testade p mrkte jag hur det egentligen var. Jag har sllan mtt sdan trevlighet p andra stllen som just i WoW. Ngon gng hittade jag inte till banken eller auktionshuset eller ntt annat trivialt i en stad, varvid jag frgade. En vnlig sjl bjd in mig till ett party (s man ser var den andra r p kartan) och sa ”follow me”. Det var p andra sidan stan, men likfrbannat s visade han mig tillrtta. Det har hnt flera gnger och varje gng har det frvnat. Det enda tillfllena jag har haft dliga erfarenheter och hrt ont r av folk som inte spelar spelet. S urskta mig, ni har inget att sga till om. Frutom att dela med er av era frdomar som mnga gnger r uppfrstorat eller osanna.

Jag brjade spela fr tv mnader sen ungefr och sklet r helt enkelt att jag behvde ntt att liksom spela ”stadigt”. Frut var det BF1942, fre det Unreal Tournament (frsta) till viss del, innan det Quake II. Men nu var det tomt, det var tomt lnge och BF2 lockade inte med sina buggar. Jag frskte verkligen mer n en gng men DICE-gnget brnde mig lite redan i BF1942 (som fr vrigt fortfarande r roligast av serien – kanske fr att det r WW2-tema?). S i brist p annat testade jag 14-dagars trial av WoW och tyckte, precis som i betan, att det r r ju helt okej. Fast jag fredrar realistiska saker och spel s.. funkar det. Sen s klart fr man lra sig tugget och begreppen och dr har John hjlpt mig mycket. Att en s stressad mnniska ven har tid fr att lira WoW och dessutom lra sig grejjerna till 110% r fr mig ett mysterium. Som jag dock inte vill ifrgastta, vi lirar rtt bra tillsammans, speciellt nr Robin och en viss Miranda r med.

Cheers

Skriv en kommentar