Sn och minusgrader, vnj er

1 november, 2006 (22:58) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Varje r hnder samma sak. Varje r blir folk tagna p sngen ver att snn kommer. Och varje r blir folk frvnad ver att annat folk har blivit verraskade. Och varje r r det samma jkla snack om att snn ”redan” r hr. Nu har det ju varit varningar ver inkommande stormar i en vecka, vrsta sedan Gudrun och gud vet allt. Jag r rtt trtt p det hela. Trtt p att folk blir verraskade ver att snn kom s pltsligt, trtt p att de som inte blev verraskade istllet blir verraskade p att frsta folket blev verraskade och framfr allt trtt p att ingen lr sig. Sen har vi till rga p allt sensationalismmediumet Aftonbladet som s klart ska kra nn Snchock-story p skiten. S jkla trtt. r det mer synd om folk som drabbas bara fr att de rkar bo i Stockholm? Fan, bo i norrland ngra r s vnjer ni er vid att snn kommer tidigt, sluta klaga nu. S trtt. Anledningen till att jag hr om Stockholmsidioterna r chatten jag hnger p. En stockholmswhiners sammandrag hittar du hr.

Eftersom jag pendlar till Eskilstuna fr att plugga har jag hittils lst det genom att ka moppe ner till tgstationen. Idag, med de frsta ordentliga minusgraderna och is p cykelbanorna hade jag turligt nog ingen frelsning men ikvll kte jag till en kompis fr lite filmmys. Det jag inte tnkt p (jaja, jag r trtt p mig sjlv ocks d allts) var s klart att lsen kan frysa. Turligt nog var det bara frvaringslset under sadeln som hade frusit. Sjlva frden sedan var vl lite sisdr, jag kan inte sga att jag gillar bar asfalt med isflckar p, d r nog snunderlag bttre. Jag har tidigare tnkt fortstta ka moppe p samma stt men jag r inte lika sker lngre. I vilket fall slipper jag ta stllning till det tills p mndag eftersom det r lite partaj imorrn och jag drfr istllet tar bussen.

Skriv en kommentar