Dagen jag inte trodde fanns?

11 november, 2006 (10:53) | Spel | Av: MaxH

Igr hnde ngot jag varit rdd fr lnge, nstan att jag har vntat p den senaste tiden. Sedan i somras har jag varit rtt sld p det fenomen inom LFS-vrlden jag delvis var med och skapade. Men igr, under tiden jag var jagad av en av de bttre snutarna (delvis fr att han inte r s brutal som alla andra) s knde jag hur trkigt det blev. Kanske var det fr att just den snuten inte bumpade in i mig alls utan bara fljde efter och vntade p misstag frn min sida, kanske var det just att jag kan layouten utan och innan. Jag vet inte varfr jag fick den knslan men jag blev riktigt rdd. Jag njuter fortfarande av att ta beslut i sista stund, improvisera och inte vara lst av en specifik bana men igr blev det bara fr mycket. Eller fr lite. Nnting i alla fall.

John och Robin skall idag ha ett WoW-LAN tillsammans med Johns tjej och ven om jag inte r med p samma plats tnkte jag frska vara med p distans. Man kommer s klart vara lite utanfr av geografiska skl men det r alltid skoj att lira WoW i grupp. Frresten – WoW-LAN? Det r nog det mest icke-LANiga LANet. P min tid var LAN frn tv till 300 personer och inte en jkel hade nrheten av internetuppkoppling. Frutom den vars hem man var i, han hade ju modemet installerat…

Skriv en kommentar