Det hr med resor

28 november, 2006 (21:45) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Jisses vilken resa. Ibland vaknar jag upp och inser att de senaste dagarna har varit s jkla hektiska att det inte r sant. Men nr jag tnker efter r det bara tv dagar som jag har varit drabbad. I stressade tider r det sknt att kunna komma hem, sl igng ntt lir av ntt slag (WoW eller LFS blir det mest fr mig) och kunna koppla av, flow:a som det s vackert heter.

I vilket fall har jag nu jag tagit ledigt resten av veckan fr att kunna bryta av vardagen med en annan resa, nmligen lite riktigt geekande och trffa er. DH knackar p drren och om 24h r vi redan dr och bygger montern hoppas jag. Sen, 12 timmar senare, strmmar ni in och fyller denna absurt gigantiska lokal. 12 timmar efter det kommer det knnas som om konceptet DreamHack har ftt eget liv och allting gr p rls i detta tillflliga IRL-community.

Just nu lngtar jag fast jag vet att under natten till sndag kommer lngta hem igen. Men vilken resa det kommer bli.

Skriv en kommentar