Bidrag till mnskligheten…

23 december, 2006 (11:55) | CLC | Av: MaxH

Trehundra r sen jag skrev hr sist, eller iaf 20 dagar. Tyvrr. Inget har jag att skylla p heller, det blev bara en kapitulation av tidsprioriteringen till skolan i slutet av projektet. Men nog om arbete, hr ska det snackas spel.

Mitt LFS-gng har lanserat en ny server med sjukt rolig id, i alla fall vad det tyder p beskarna. Idn r att man fr kpa bilar och pengar fr man av att kra bil. Nr man har krt nog s kan man slja sin nuvvarande hundkoja och kpa en lite bttre bil. Orkar man inte vnta kan man hmta sin lott som man fr och lsa in den. Funkar inte det kan man rna banken, men ker du fast frlorar du bde pengar och bilen. Servern r _alltid_ full och p olika forum brjar personer gnlla om att ”det r ju min tur nu, jag har vntat jttelnge!”.

Jisses allts, vilket problem vi har gett mnskligheten. Mitt problem r att jag inte spelat WoW p skert tv veckor pga av den hr nya servern…

Skriv en kommentar