Gott nytt

1 januari, 2007 (04:42) | Daniel, Interwebben | Av: MaxH

Jahopp, d sitter man hr. Dagen r ungefr som igr, men annat r. Tnkte bara nmna att jag (ntligen) har fixat ngot av ett bild-script s man kan visa alla de bilder jag har tagit i tid och otid. Skall ocks frska sortera om dem p ett bttre stt, men tills nu fr det duga som det r. Du hittar bildarkivet genom att antingen klicka p ”bilder” p frsta sidan, men fr nu ger jag dig en lnk hr. Notera att nr du har en bild uppe kan du zomma in och ut med kontrollerna uppe till vnster.

Ni som inte hade fyrverkerier kan passa p att surfa hit fr att f lite virtuella saker. Jag stod p ett tak mitt i stan och sg ut ver landskapet av raketer och smllar och det var ett jkla knattrande och smllande. En del var tom fina. Men nu, med nstan fem timmar av det nya ret tillryggalagt skall jag nu prova hur smnen frndrats.

Gott nytt p er!

Skriv en kommentar