Mnstrat eller inte?

28 januari, 2007 (11:21) | Daniel, Motor, Skola, Vnner | Av: MaxH

”ntligen hr” skrev jag sist som rubrik… Mnga lste bara rubriken s fick man skit fr det – ironifaktorn var ju i sjlva inlgget! Sickna lsare man har allts.

Jag ramlade med moppen i frrgr, riktigt obehagligt var det. Inte fr att det gjorde s hemskt ont och inte heller blev det ngra skador p moppen, utan drfr att det hnder s jkla ltt att frlora kontrollen. S nu gr jag och smhaltar med mt kn och axel. Naturligtvis fr jag skylla mig sjlv fr att jag har nstan slicks p framdcket, men tycker att de kan ploga ven nr det bara kommer 3-4 cm sn. Det r trgt som fasiken att cykla i med. I alla fall funderar jag p att fixa mnstrat dck fram med, bak fixade jag fr nn mnad sen d det nd var punktering i det slitna dcket… Mste i s fall byta nu om det ska vara nn id alls.

Trffade en… hll p att skriva barndomskompis och det r nstan det, jag har knt henne i nstan mitt halva liv. Det var ngra r sedan sist, det blir ju svrt att ses nr man bor p andra sidor av samma land. I vilket fall var det jtteskoj att trffa henne och hennes 9 mnader gamla dotter. St sak.

Och pratar vi skolan s har jag nu klarat min andra tenta – det hngde p hret trodde jag men jag bommade bara en pong av de frgor jag svarade p! :) 20 hgskolepong nu, trallala!

Skriv en kommentar