Att lngta…

23 februari, 2007 (23:32) | Daniel, Motor, Skola | Av: MaxH

Uff. Riktigt nra var det att datorn som bland annat bloggen och min vriga hemsida p skulle g t fanders. Jag kom t datat sdr via ntverket, men dessvrre var att den ven var lekstuga t utvecklingsarbetet fr en hemsida jag hll p med. Det finns en snubbe som heter Peter som bor i Sdertlje som kan det hr med datorer lite bttre n mig, s han fixade det t mig, om n temporrt. Nu r jag skyldig honom ngra tjiiisburgare. Sen frsvann lsenordet till bloggen, men det fixades rtt snabbt, tack och lov. Hemsidan jag gjorde r numera uppe och fungerar dr den ska. Lovade Peter att ’wipe:a’ servern, allts installera om den, men fasiken vad man drar sig fr det. Bilderna fungerar inte just drfr frresten, s det fr ni vara utan. Och lngta lite. Jag kan ju blogga nu iaf i lugn och ro.

P tal om att lngta s lngar jag till Spanien. Det var typ… tja, tre r sen jag var dr? tv i allafall och det r p tok fr lng tid fr en som har massa slkt, bekanta och vnner dr. Det sorgliga i krksngen r att jag inte har den blekaste hur jag ska komma dit, att vara student r fattigare n vad jag trodde. Det r n lite tid kvar och lngtan bestr.

Det hr med snn r ngot jag lngtar frsvinner redan. Jag ker som bekant moped till tgstationen och nu r det inte roligt lngre. Okej om det r sn och bara sn men nr det r sn och under flera centimeter tjockt lager is, men bara hr och dr, s man ker far i sidled farligt mycket, d r det inte roligt. Visst, det r smdraktigt att ka p tv hjul p vintern…. alternativet vore att ka buss istllet, och g upp en halvtimma tidigare. Nhe ni, det fr fortstta vara rally p morgnarna, och terigen en bestende lngtan p barmark. Utan grus.

Jag har varit tppt i nstan senaste dagarna och idag bestmde jag mig fr att limma p mrken p studentoverallen. Nstppan slppte rtt snabbt kan jag sga.

Nu har jag tre bloggar! den senaste r hr, mobiltelefonfotoblogg.

Skriv en kommentar