Nr jag brjade skolan…

9 april, 2007 (23:19) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Jag har nu skrivit en liten ”om mig”-sida. Ordet ’Jag’ frekommer 55 gnger p den sidan… men den r vl lite informativ om mig iaf. Daniel Introduktion 1.0, eller ntt t det hllet. Lnk till hger —>

Nr jag brjade skolan… eller det var nog fre jag brjade, men nd efter att jag skte, s bestmde jag mig att frska bryta lite av det levnadsstt jag hade d. Komma ut mer, trffa folk, lra knna folk, gra saker. Jag visste inte d att jag skulle plugga frndringar i en kurs, men det kom. Och det r s skoj rligt talat. Inte minst har sjlvfrtroendet stiga, vlbehvligt. Det enda som fortfarande finns r att jag nnu ser till att ha tid fr mig sjlv, jag behver det ibland. Men nr kr, d kr jag. Rally helt enkelt. Tenta, plugga (nja), fadderansvarig, huvudfadder (ne, inte samma sak), webmaster, styrelsemte, festa, frelsning… mnga nya saker. Och fett sknt med nyheter. Det enda jag riktigt ngrar, det r att jag inte gjorde detta fr tio r sedan d jag borde ha gjort det. Nu fr jag istllet st ut med att peta p klasskamraterna med en pinne nr de r elaka ;)

Och p tal om det har det varit en oerhrt lugn helg, jag har bara slappat hela psken. Mor och far r i spanien och i och med det frsvann alla slktfrpliktelser och nr det dessutom kom ett nytt spel att spela (som jag r speltestare fr) var det bara att njuta. Spelet var skoj och jag har sett till att geekat mig som jag en gng gjorde vecka in och vecka ut. Nu fljer en rtt smhektiskt vecka med ganska mycket uppbokad i kalendern men tack och lov r iaf tentaperioden ver. Det blev frresten en omtenta som ska ske i juni. Kursen har varit ett skmt och ngonstans gav jag upp. Nuvarande verkar vara ngot rejlt att bita i, med intervjuer av hjdare och rapporter som skall lmnas in…

Skriv en kommentar