Mamma, jag vill ha ett snt, riktigt, flygplan istllet!

15 november, 2007 (07:42) | Daniel, Familj | Av: MaxH

I juli hittade en badande familj i England ett flygplan av modellen P-38 Lightning begravt i stranden. Det har legat begravet sedan september 1942, ni kan lsa mer hr. Jag ser genast scenariot framfr mig ver hur de mindre i familjen brkar om vems flygplan det r och vem som fr vara pilot gentemot mekaniker. Jag hade helt klart velat vara piloten. Och jag hade inte haft ntt emot att kunna skryta om att ga ett ett riktigt jaktflygplan frn andra vrldskriget! Jag r fundersam ver ”Man hoppas nu kunna brga det i stort sett intakta planet nsta vr”. In rust we trust?

strandetta448.jpg

Och p tal om det ska jag flytta. Lite ironiskt, det snackas om att mitt omrde skall gras om frn hyresrtter till bostadsrtter, ngot jag inte direkt gillar, men nu blir det istllet flytt till en bostadsrtt. Sklet r en bortgngen farbror och d lget r bttre och planlsningen r mycket bttre var det sjlvklart val. S d slipper jag vara delaktig i proceduren om dessa hyreslgenheter i alla fall.

Skriv en kommentar