Kul jul.

28 december, 2007 (23:12) | Daniel, Familj | Av: MaxH

D var julen ntligen ver och saker brjar lugna ner sig. Eller tja, det r ju lite nyrsfirande och trettondag kvar (jag r ju halvspanjor, dr firas det lite annorlunda. Vi firar bde och.) men sen r det klart… fr redovisning i skolan. Jag fattar inte hur terminen kan ta slut 20:e januari, r det inte vettigare att ha julen mellan tv kurser istllet? Nvl, trendspaning r roligt iaf. Jag fick vara tomte i farfars skgg och det var rtt skoj. Otroligt att jag som r yngst r tomte. Menar, att vi ens har tomte… nvl, vuxenspex.

r frresten singel igen. Det kom lite fakta om vad vi ville i livet som kom och bet oss i rumpan. Det hade antagligen inte hllt i lngden, men jag var beredd att kmpa ett tag till i alla fall… Ni ska veta att det gr ont, jag var inte riktigt beredd p det. Det vrsta r vl att jag inte riktigt vet vad jag ska se fram emot lngre, samt att jag inte vet vem jag kan ringa nr man har smtrkigt p dagarna. Man har ju en del vanor uppbundna som man mste frndra. Keeping busy helps. Men nog om det.

Jag ska ju flytta till min avlidne farbrors lgenhet s smning om, men det gr sakta med jobbet att rensa den. Frsterligt, farfar och farmor r gamla s rally gr inte frbi dem direkt. Sen blir det dags fr massa vuxna saker som att fr frsta gngen vlja golv och tapeter till alla rum och p det spis, kyl och frys. Jag r ingen expert inom vitvaruomrdet, s det r vl bara att ta nn i rtt hjd bredd, leta efter billigast sen kpa det? Tips mottages tacksamt. Nr det gller golv och tapeter… tja, jag gillar stilrent. Lutar t laminatgolv av nge slag. Men jag r fortfarande helt jkla lost… tips mottages!

Skriv en kommentar