Golv gr man p… men tapeter d?

29 december, 2007 (14:52) | Daniel, Familj | Av: MaxH

parkettgolv.jpgVar och kollade p tapeter och golv fr lgenheten… sjukt svrt allts. Men jag var nd rtt petig nr det gllde golv tydligen. En del laminatgolv r jtteplastiga medan en del har iaf lite tr verst och ger en okej knsla nd, men vldigt f. Jag har bestmt ngorlunda hur jag vill ha det golvmssigt iaf, det blir parkett eller fanr i stil med bilden (taget frn bauhaus veckoblad). Men till kket bestmde vi att laminat var nd bst val men dr var det svrt att hitta det jag ville ha, jag hatar nmligen fejkade skarvar som ska se ut som en 3D- effekt, typ klinker-lookalike eller sdr. Utan skarvar fanns det bara jttemrka golv. Sen ntt lugnt trakigt i sovrummet, ickeplastigt laminat r okej.

Tapeter var fett mycket svrare. Ntt ljust mjukt i sovrummet och ntt ’mysigare’ i sovrummet fast nd ljust. I kket blir det mlat (mste mellan-tapetsera dr annars, d det r nn struktur som r svrt att tapetsera) i nn nyans jag inte vet. Kksluckorna ska mlas om vid tillflle och jag vill ocks frska inreda rummen lite mer n bara secondhand-grejjer som jag har nu. Spottar i taket kanske?

Kpte frresten nytt G23-lysrr till spisflkten nr jag nd var p Bauhaus. Efter att diskbnkslysrret, spisflktlampan, kylskpslampan OCH taklampan i kket brunnit p samma halvr gr det vl inte att skjuta upp lysinhandlandet lngre, det brjar bli riktigt mrkt. 55 jkla spnn, miljvnligt bra, men jag har fasiken inte rd att vara miljvnlig i det hr studentsamhllet. Och s klart jag glmde kpa lysrr till diskbnken…

Har svrt att sova. jag fr tid ver att tnka d… resten av dagen gr okej, jag sysselstter mig med i princip vad som helst fr att hlla mig upptagen med ntt… men att g att lgga sig r inte roligt alls. ”Kasst med liten boll!” som en klasskamrat skrev i sin blogg.

Skriv en kommentar