ven judas ter semlor

3 januari, 2008 (01:03) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Nytt utseende p bloggen. Varfr? Tja… Jag knde fr det… Det gamla har som enda uppgift att vara just gammalt. Det fr vara det ngon annan stans. Nu r det nytt r. Nya tider. Och ett helt nytt liv. Vlkommen! :)

Efter dagens rundfarande vet jag att enfashllspisar oftast inte har varmluftsflkt eller variabla zoner. Nu bakar jag inte speciellt ofta nd eller gr annan avancerad mat s jag behver ha flera pltar dri, men nd. Inne p Mediamarkt (shit vad det var stort dr inne, inte varit inne dr sen de ppnade hr i stan) hade de typ en halv fotbollsplan med spisar och sljarn tyckte vi kunde skaffa ett slovenskt mrke vid namn Gorenje. ven om det tar emot lite s hade det mrket gjort en hel del tjusiga grejjer m jag sga. Vr se vad det blir, Gorenje levererade mer n de andra mrkena, men sen knner man inte till mrket heller.

Nr vi letade frys och kylskp kom vi snart p att de inte hade s vrst mycket att vlja mellan i den hjd vi skulle ha, 155cm. Efter ett tag bestmde vi oss att vi fr bygga om skpen ovanp s vi fr plats med 175 eller 180cm-skp istllet. Det skiljer ingenting i pris och man fr mer att vlja mellan. Efter ett tag fastnade vi fr ett par Electrolux som var fina, bda fr 12990 i orginalpris p elgiganten. Orginalpris sger jag eftersom vi s klart prutar. Kper vi saker fr 30-35000:- (brorsans tjej ska ha spis och tvttmaskin) har man liksom rtt till det. Kyl frys finns i rostfritt ocks men kostar d 3000 mer, spisen vi gillade p Elgiganten fanns ocks i rostfritt fr 1000:- mer. Men jag vill nog fasiken ha det, jag har huvudet p att faktiskt inreda lgenheten. Kper man nd nya vitvaror s skare fan vara.

Och just nu har jag faktiskt en liten bild av kket. Varma frger, tr och sdr, med inslag av rostfritt/silver. Tittade lite p tapeter p rusta av alla stllen, men dr fick jag en bild av vardagsrummet, som frresten r snarlikt som kket. Snodde en bit tapet drifrn fr att ha som referens. Sovrummet och hallen vet jag inte riktigt n dock.

Mitt i allt det dr stannade vi till p Brynolf Bagare, som typ r stans bsta bagare, fr att fika lite. Farsan tog en ostfralla medan jag ville ha lite mer bakelseaktigt… expediten freslog en semla, och s blev det med ett litet skratt frn bdas sida.

dsc00458.jpg

Gott nytt r! Vldigt gott!

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2009-01-01

[…] r jag sugen p semlor […]

Skriv en kommentar