Jag suger p racing :-(

21 januari, 2008 (22:53) | CLC, Spel | Av: MaxH

Jag blir galen allts. Kyoto-banan i LFS… kr jag ’p riktigt’ och satsar p en bra tid s blir det typ en avkning vart eller vartannat varv. Jag tror att jag prutar fr mycket p marginalerna och p den banan straffar det sig om man gr det… men lyckas man ligger p marginalen, lnar sig som fasiken. Nu kr ju jag med en massa trafik och rondeller i vgen, men nd. Ett klassiskt exempel r nst sista kurvan: man kommer i ~245km/h med fullt turbotryck till en lagom hrd hgerkurva som gr att ta utan att slppa gasen… om man kr exakt rtt. Annars blir det ut i naturen, och jag r *inte* bra p racing. Det r bara jkligt roligt. S nsta inkp blir vl en grsklippare istllet fr en G25a?

Edit: Krde ett tag med lite hgre hgtalarvolym, och det gick fasiken bra ett par varv, lrde mig ngra nya spr. Om det beror p hgtalarvolymen vet jag inte, men det gav bttre nrvaroknsla iaf. Och jag orkade inte snka. Efter de varven blev framhjulen fr varma och slippery fr mitt eget bsta, men MUMMA VILKA UNDERBARA VARV! Har iaf bytt dck i setupen nu iaf. /Edit

Hr r ngot jag lyckades gra fr ngot halvr sen p de sista kurvorna p Fern Bay. (klicka om du fredrar en liten .avi)

2wheeliedrift.gif

Skriv en kommentar