En nattlig avbruten film

26 januari, 2008 (15:27) | Daniel | Av: MaxH

Sg en film inatt som handlar om en ensam verlevande i en stor stad, full med monster som kommer ut p natten. Bra film, rekommenderas.

Mitt i filmen hr jag ett par dunsar med ett par sekunders mellanrum, fr att slutligen hra ett glaskras. Frst trodde jag det var i filmen – det var ett snt tillflle – men nr jag sg att det inte fanns ngon relation fr det tittade jag ut, precis efter glaskraset, och sg en snubbe jogga frn portdrren. Suck. Smg ner i trappen och sg d s klart rutan i drren vara krossad och tre meter passage full med glassplitter. Ingen annan pverkan eller ens frsk till att g in i porten, bara rutan. S ondigt. Visste inte riktigt vad jag skulle gra s jag ringde SOS alarm och bad om att kopplas till polisen (orka g igenom polisen menyer), de antecknade och bad mig ringa fastighetsgarens journummer. Vilket jag gjorde.

Frstrelse utan syfter r ngot jag har mycket svrt fr. Ska bli sknt att flytta snart. Jag har ju varit med om en del i detta omrde, grannen gjorde bomber t.ex. Vx upp fr fan, skaffa en hobby… spela datorspel hela dagarna som jag!

Skriv en kommentar