Som man bddar…

31 mars, 2008 (16:54) | Daniel, Interwebben, Skola | Av: MaxH

…fr jag ligga. Frbannat allts. Brjade kika p lite av de rester jag har kvar i skolan som jag av en eller annan anledning inte gjorde frut. Den strsta kursen var fr ett r sedan och gr allts nu fr ettorna, s det r s klart ett bra tillflle att snappa upp p det. Nu har jag redan lnat ut boken utan att tnka p det, men eftersom det r tv inlmningsuppgifter, varav en r hyffsat stor, s br man nstan nrvara p lite lektioner och, tja, faktiskt plugga lite. Efter att ha slagit ihop schemat med nuvvarande kurser jag ska lsa s visar det sig att jag isf ska vara i skolan 4-5 dagar i veckan. Ganska dryg om du frgar mig, jag r nd van att ha 1-3 gnger i veckan och sen jobba hemma. Vi fr vl se, jag slipper i alla fall tentan p den kursen d jag rkade klara den frra ret.

Fr vrigt s gr det nt slags MSN-virus nu. Jag klarar mig eftersom jag r smart och inte klickar p konstiga lnkar och dessutom anvnder en bra message-klient, men det brjar bli jobbigt att f det av massa folk. Meddelandet gr ut p att man fr en adress (som slutar p ens MSN-adress) och sedan texten ”lool someone put ur photo here :D ”. KLICKA INTE P DEN.

Nu ska jag slappa sista dagen p fem veckor, knns det som. Lite TF2 blir det nog.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2008-04-03

Du nmner ”lool someone put ur photo here :D”.
jag skulle aldrig vara dum nog att klicka p en sdan lnk, men min bror var.
Du vet inte hur man ska f bort den?
mvh.E

Kommentar av
Skrevs 2008-04-25

Tyvrr inte, kan bara hnvisa till Google.

Skriv en kommentar