T610 – den sista mobiltelefonen…

22 april, 2008 (12:55) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Min mobiltelefon har jag aldrig varit njd med. Den yttre designen p de nya mobilerna har jag inte gillat p lnge, faktum r att jag fortfarande vill ha en T610i med ny hrdvara i. Sknt avstnd mellan knapparna, och inga knappar av typen ”jag vill koppla upp mig s snabbt att wappen mste sitta p en egen knapp”-knappar. I brist p en egenutvecklad telefon blev det tv mindre njda kp sedan dess, en S700i och en W850i… Nnstans i julas gav jag upp och kpte ett 8 Gb minneskort och tnkte ha min dumma mobil ett tag men gudarna ville annorlunda. Fr nn mnad sen fick jag ganska roliga grafikfel p displayen, som dessvrre gjorde det till en mindre upplevelse att surfa, spela, ringa… och att verhuvudtaget hantera telefonen. Efter garantirende har de bytt display, keypad och slide.

Och, s klart brjar mina byta-telefon-tankar rulla igen. Nu gjorde jag slag i saken och kpte mig en W890i hos Tre, dr de inkluderade 8 Gb minneskort. Smllar jag fr ta r att telefonsvararen inte gr att stnga av (!) och s klart brandingen p telefonen. Eventuellt kr jag en debranding senare, det r ju det dr med garantin mot Tre. Menyerna har dessutom flyttas omkring en hel del, till det smre om ni frgar mig. Men, den yttre designen – bst sedan ovan nmnda retrotelefon.

Just nu pluggar jag grafisk form i skolan, hur skoj som helst. Som vanlig r jag ute i sista stund med inlmningsuppgifterna och ven om det r skoj s r jag beroende av inspiration fr att kunna skapa. Det fr mig att fundera p hur man ska kunna jobba med det hr. Inspiration eller inte – man mste producera ven klockan tta en mndagmorgon… Nvl, ett bokomslag r snart klart och iden till affisch finns. S det funkar nog det hr till slut, tror jag i alla fall.

Skriv en kommentar