Vrjkeln r hr

25 april, 2008 (00:09) | Daniel, Skola, Vnner | Av: MaxH

Har bott i den hr lgenheten i typ sju r nu eller ntt snt – och varje vr och sommar r det samma jvla visa. S fort solen tittar fram s blir det minst 27 grader i lgenheten. Det r nmligen s att jag har fnster lngs med hela lgenheten – t ett hll, sydvst. Min lngsta vgg r nn meter, resten r fnster, fnster och fnster. S hr gr man lttkldd som bara fasiken och nd svettas apa mellan 13.00 till 22.00. NI kanske frstr att jag fredrar molninga dagar. Jo, visst, man kan g ut och ha roligt, men det finns dagar jag vill vara hemma och ha roligt med. Skiner solen en mnad i strck (som fr ntt r sen) blir det ltt tjatigt att inte kunna vara hemma… Jag kommer INTE att bo hr lnge till!

De senaste dagarna har jag gnat frmst till att plugga (ftt gra ett bokomslag och en affisch, skoj men inte helt ltt) samt spela. Det grafiska skall del-redovisas imorgon (allts fs kritik p) fr att om en vecka presenteras. Men p lrdag vid 10-tiden ska jag ta ett tg till Gteborg p en hemlig utflykt… :)

Skriv en kommentar