Elndes elnde.

14 maj, 2008 (09:53) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Helt skadat. Helt jvla otroligt f*cking skadat.

Av en del orsaker r denna den mest hektiska vecka p lnge, och som lite grdde i rven s r det inte i sin fulla lngd fr mig d jag ska ka till AG (frra rets bilder hr) och r borta fredag morgon -> sndag kvll.

Redovisning p detaljskiss p torsdag, slutredovisning med skriven motivering av samma affischer p tisdag (=gr klart saker nu), intervjua tre entrepenrer med nn forskningsfrga i bakhuvudet tills p mndag och skriva nn slags arbete p det (=gr det till torsdag). P det mste jag desperat hitta ett sommarjobb s man inte dr av svlt p gatan i sommar, skulle helst velat ta fram ovven och sy p en drs av de 50 lsa mrkena jag har, umgs med nra och kra, slja en del saker jag har hemma fr att f in cash (en mobiltelefon av typen w850, ett par inlines-skridskor, en radiostyrd bil), skicka in papper till facket s man fr massa pengar av dem fr kurslitteraturer… It just keeps going on.

Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Det r ltt att vara efterklok och sga massa saker som att ”planera” och ”brja i tid”, men det varken hjlper eller gr mig gladare nu, so tits or GTFO. Nu r affischen ’klar’ (som du ser ovan), motivering skall skrivas idag, intervju-arbetet kommer skjutas upp (mste maila lraren idag s han fr skratta), sen tvtta kanske och packa fr det som skall med imorrn. Kanske sy ovve imorrn kvll framfr en film tillsammans med studentkamrat. Efter det kommer jag koppla bort livet och bara studenta mig. Ringer du mig d lr jag svara p ett sdant stt ocks.

Puss.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2008-05-14

dude… ”Sunfbyholms Slott”?
behver ni en extra korrekturlsare? :P

Kommentar av
Skrevs 2008-05-15

heh. inte jag som skrivit den texten, den r direkt tagen frn sajten, http://www.idp.mdh.se/aid08/ :)

Skriv en kommentar