Vem lckte till media?

24 juni, 2008 (02:11) | Allmnt | Av: MaxH

Sg ntt som inte har hnt sedan sist, det knns som om det mesta faktiskt har hnt. FRA-lagen gick igenom, och Centern frskte tysta ner en person som tyckte de kan fara t helvete. De m vara hrda ord men det r en helt okej sikt. Speciellt nr en s korkad lag har gtt igenom med std av 142 inkompetenta idioter.

Ett tag trodde jag inte ens att gammalmedia skulle uppmrksamma det hela. Jag mailade en gng till hlften av min adressbok (spammar ni mig om sljakt, bensinpriset och tar mig fan allt, s fr ni ta detta!) med tillhrande adresser till 30-40 nyhetsredaktioner, efter det till riksdagens slfockar en gng, och tre gnger till till alliansens populistiska pladdrare. Jag var riktigt rdd att debatten aldrig skulle komma, jag var tvungen att gra mitt. Tnkte blogga om det ocks s det blev ett str till, men fick inte nn lmplig stund ver. Nu r det gjort och det r t helvete. Det r dock knappast ver, fr i en demokrati avlyssnar man inte sina invnare. Fan allts, hur sjuk kan vrlden bli? Det hr fr mig att lngta tillbaka till Absolut Gotland och dess total avsaknad av ansvar. Ska man skratta eller grta? En kompis har brjat att avsluta vra telefonsamtal med ”bomber och granater” lite fr skojs skull. Frresten, vadd 67 frnvarande? En majoritet av en votering borde krvas en majoritet av ALLA, inte bara de som orkar masa sig till sin arbetsplats.

S lmnar vi det heta mnet, i alla fall fr stunden. Som en del av er vet ska jag strax flytta till en frschare lgenhet, frn och med nu kallad ’Slottet’ tillnaturlig fljd till att jag skmtsamt kallar mig fr Kungen p fejsbook och MSN. Men som ni ser verkar det som om ngon hade lckt till media. Vad ni de har fr intresse av det vet jag inte – men hey, aftonbladet r aftonbladet r aftonbladet r skit. jag har till och med lite spansk arbetskraft hr fr att hjlpa till, i form av min kusin Fede som semestrar lite hr i Sverige av ngon anledning. Frst mste dock vitvaror kpas, och fr att det ska ske mste det frst kollas upp. Men nu r det inte lngt borta.

P tal om Spanien var det en, tja, intressant fotbollsmatch hr om frut mellan Sverige och Spanien. Jag bryr mig inte speciellt mycket om fotboll – det gr ju s sakta och r s lngdraget och s trkigt – men i egenskap av bde spanjor och svenne s, tja, det mste ju ses. ven om jag hejjade officiellt p Spanien och antog att de skulle vinna s ville jag nog innerst inne att Sverige skulle vinna. Sverige hade nd bara en ltt match kvar mot Ryssland fr att vara kvar. Trodde jag. Nsta fight var i sndags med en bekant som gillar Italien p vldigt mnga stt och vis. Sjlv s tycket jag det rckte med att Italien samma dag fick en tredjeplats via Trulli i Formel 1-racet som var, frutom att Ferrari (som gs av FIAT, glm aldrig det!) kom etta OCH tva. Men nr det gller fotbollen s… tja, vad sger man. Tv lag som r mycket bra, synd att det ska avgras p straffar. Men Jag r glad att Spanien vann :)

Bomber och granater!

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2008-06-24

[…] nu, p en skala 1-100?, Vad hnder med FRA nu?, Vad ska staten med all denna information om oss?, Vem lckte till media?, Vilka slutsatser drar allianspartiernas ledningar av FRA-debatten?, WYKMANS VREDE, r detta […]

Skriv en kommentar