Nya lgenheten fotad

3 juli, 2008 (00:59) | Daniel | Av: MaxH

Eftersom en del r ganska nyfikna har jag fotat den nya lgenheten fr er. Det r inte mblerat ngot n och en del verktyg r kvar som ni ser.

Hallen: Till vnster om ytterdrren, bortanfr utrymmet fr att hnga av sig, r en liten kldkammare och toaletten (bild 2). Rakt fram fortstter hallen till kket (bild 3) och fram till hger fortstter hallen vidare in till sovrummet (vnster) och stora rummet (bild 4). Omedelbart till hger om ytterdrren r en stor kldkammare som r gigantisk (bild 5). Hallen i sig r ganska bred och stor samt har tv pelare, syns p bild tre och fyra. Drrhantagen kommer bytas senare d de r av plast och mnga r snder.

Lilla rummet & balkong: Sovrummet r ocks genomfart till balkongen.

Stora rummet: Det blev parkett till slut och sandfrgade tapeter. Tv stora fnster och hallens ingng mitt p ena lngsidan.

Kk och badrum: Som ni ser r vitvaror inte inkpta n, det kommer strax. De übergula kksluckorna r ngot jag kommer gra ngot t, samt bnkskivan och kksflkten. Badrummet r det enda rum som det inte gjorts ngot t, men en ny dusch kanske vore ngot. Jag har mtt ut det och det borde f plats med ett 140cm-badkar OCH min tvttmaskin. Jag hoppas i alla fall, jag r smtt beroende av badkar.

S ser den ut, och snart r det jag som bor dr :) P tal om boende vill jag tipsa om en chattkompis utmrkta initiativ: GrnaTips.se. Och vad gller FRA s har det kommit en utmrkt sajt dr med: FRApedia.se

M vl.

Skriv en kommentar