Sicken fest!

2 september, 2008 (10:22) | Daniel, SJ-rapportering | Av: MaxH

Ibland s fr jag ntt slags tilt i hjrnan och jag gr istllet som jag vill n som jag borde. Tack och lov s hnder det inte s ofta. Dock hnde det i sndags kvll. Trots att jag hade skola p mndag morgon hade jag ingen lust att g och sova nr jag borde, allts gjorde jag inte det heller. Det slutade med att jag la mig halv fyra p morgonen och vaknade 08.11. Tget jag skall ta gr 0835, men jag hann med skert en hel minuts marginal, cred till min supermoppe.

Det kan tyckas att det r en dlig strategi, men ibland tjnar man p den ocks. Nr jag kom hem frn skolan var jag ganska trtt, om n inte smnig. Vid sextiden p kvllen t jag mat och blev smnig efter det. Jag ville sova, s jag sov. nda tills imorse, vaknade ganska pigg kring niotiden p morgonen. Sicken fest!

Frresten s har CSN gjort ntt knas till min frdel. Frra ret nr jag brjade skolan testade jag att inte ska tillggsln (snt man kan f om man r ver 25), eftersom, tja, det r ju nd ett ln. I oktober/november s undrade jag varfr i helvete jag hade s lite pengar och kom p det dra, s jag ringde in och kunde tydligen ndra mig p strt, vilket jag gjorde. Dock trodde jag att det skulle glla frn det datumet eller mnaden, inte fr hela terminen retroaktivt. Men, sicken fest!

Och p tal om SJ dr uppe s har alla tgen hittils jag tagit gtt som de skulle, om n ibland med lite fr f sittplatser.

Skriv en kommentar