SJ-rapport

25 september, 2008 (17:30) | SJ-rapportering | Av: MaxH

Okej, eftersom SJ fuskar s gr jag det med. Trots att jag sjlv inte kte med s tas denna rapport med, skriven av en klasskamrat. Uppskattar att Johannas resa tog, istllet fr 32 minuter, ca 120 minuter (avgng 13:23, ankomst efter 15:15). Det mest anmrkningsvrda r att tg nummer tv gick frn perrongen som om ingenting hnt trots att tg nummer ett redan blockerade rlsen.

Totalt frsenade minuter hittils: 2h 21 minuter.

Frresten, jag lste att SJ r s stolta drfr att de kapat bort 83 frseningstimmar frn stockholmstgen, frn 200 till 117 allts, och jag antar att det r per r. Fr helvete, ni r 117 timmar frsenade, och ni r stolta?! Det gller dessutom bara stockholmbratsen, hr i stan har de bara minskat med 59 timmar, frn 239 till 180.

I en lnkad artikel redovisas ocks 44 olika stt p hur frseningarna skall tgrdas ytterligare, och jag noterar dr fljande text: ”Tg kan kra in samtidigt frn vardera hll p stationen i Vsters” och en saknad markering som pvisar om att det inte r tgrdat n. Fr helvete, vi har tv spr frn varje hll – och tg kan inte kra in samtidigt frn bda hllen?!

SJ, NI R ETT JVLA SKMT!

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2009-03-06

[…] ni vet har jag en allergi mot nr byrkratin bestmmer ver logiken (mer, mer) och tyvrr finns det ingen bra kur mot denna sjukdom. Well, hr r ytterligare ett exempel, men […]

Skriv en kommentar