Logitech pwns my ass

4 oktober, 2008 (00:04) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Idag har jag kpt min frsta lgenergilampa! Inte s mycket fr att den drar mindre energi, utan mer drfr att skrivbordslampan, som r min farbros gamla och r 60-tals lcker som fan, blev jkligt varm med en vanlig 60-wattare. Anledningen till att jag inte infrskaffat sna r fr att de r s jkla dyra. Men idag var det lttare, kanske drfr att jag ocks kpte en (Logitech) G25:a… ntligen!

Jag har ju bara krt med tv pedaler tidigare, och denna har ju ocks en koppling. Har aldrig krt med det frut ven om jag teoretiskt vet hur man gr.. s det tog ju nn halvtimma innan man kunde rra sig ngorlunda fritt. Och p det var det ju 720 graders rotation, istllet fr de 270 som jag r van vid. Gisses. Ibland tryckte jag p kopplingen istllet fr bromsen, ibland glmde jag svnga fr att jag var koncentrerad p pedalerna och ofta s kunde jag inte parera sladdarna. Och vldigt vldigt ofta stallade jag motorn eftersom jag glmde trycka ner kopplingen nr jag stannade.? Det blev lite bttre, men… ja, sakta men skert :D Hoppas den hller ett tag, fr den kostade sina pengar. Frra ratten, en Logitech Momo hll ju ’bara’ i typ tre r, jag r lite putt fr det faktiskt. Eller snarare eftersom det r plasten som r snderstressad… Hatar att vara i hnderna p producenterna, men vad gr man om man inte har tid att bygga en egen ratt? man vljer kapitalismens utvg.

Hr om dagen inhandlade jag ocks ett (Logitech) hgtalarsystem till datorn, s nu slipper jag ha stora klumpar till hgtalare p golvet, och p kpet ganska mycket bttre ljud. Sknt vrre.

Men 89:- fr den dr jkla gldlampan allts…

Skriv en kommentar