Vad fan…

13 oktober, 2008 (15:22) | Fotomobilblogg | Av: Anonymous

Fullmne. Den stora ljuset r viking line amorella, det lilla ovanfr vid nosen r en helikopter.... Och det lngst till vnster r en bt med skljus. En person har hoppat verbord... Suck. Vad kan man gra? Festa? Srja? Bl.
Uppdatering: Officiella infon som finns: AB 1 2 3. Och en vns berttade blogginlgg om sekunderna efter skeendet.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2008-10-13

Allts, knns ju fortfarande sjukt och obehagligt hemskt!

Kommentar av
Skrevs 2008-10-13

Jepp. Man rannsakar ens handlingar nu eftert mrker jag. Hur okej r det att parta p efter en sn grej? Vad skulle man gjort annars? Men det var rtt sknt att kolla ut lite och bearbeta det som hade hnt nd…. var nog nd tur att du hll mig sllskap dr i fnstret.

Kommentar av
Skrevs 2008-10-13

Jag nskar jag hade stannat hemma.

Kommentar av
Skrevs 2008-10-13

Jag nskar du fljer med nsta gng. Ok?

Skriv en kommentar