Att andas

17 oktober, 2008 (01:39) | Daniel, SJ-rapportering, Skola | Av: MaxH

Ni vet nr man r under vattenytan… och s mrker man inte riktigt hur djupt man egentligen r, s det drjer lite extra innan man kommer upp och kan andas? Den dr knslan man har innan man nr upp, den dr undran ver nr man kan andas igen, den har jag levt med i tv veckor nu. Skolan har bokstavligen talat choke:at mig. Tv gnger trodde jag att jag hade koll p lget, ena gngen lyckades jag iaf rdda det… tack vare att jag sumpade det andra gngen. Nu har jag fri helg, ur synsttet att just nu det inte finns ngot nytt att gra. Men jag har ju en rest frn frra veckan.. och tv frn fregende r. Och d ska vi nnu inte rkna med dagens inlmnade frstudie som skerligen ocks kommer leda till rest. Morgondagen kommer gnas t att sova ut, ta en rejl tretimmarsfrukost framfr ngon film, spela spel…. och vara helt jkla sjlv. Helgen dremot blir att rensa i min gamla lgenhet. Ngon som vill ha en diskmaskin eller en frsch bokhylla med tv glasdrrar?

SJ-rapport: 1853-tget hem, annonserad tid frst 1856, sedan 1857. Tget ankom och gick 1855 (!). Total tid: 2h 45m

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2008-10-17

vad r det fr diskmaskin:P

Kommentar av
Skrevs 2008-10-17

btw, du har inte hrt om frseningen som var hr i torsdags? tget skulle ha avgtt 8.35 men kom inte frrn typ 9.05!

Kommentar av
Skrevs 2008-10-22

anna: en.. h vanlig sn dr stor sak som str p golvet. Inte ny, men funkar och gr sitt jobb :)

Skriv en kommentar