Saker jag inte visste jag saknade…

22 oktober, 2008 (15:26) | Daniel | Av: MaxH

Som ni vet flyttade jag strax fre skolan brjade. Eftersom det rkade bli att vi fick lna en slpkrra ver en hel blev det lite hastigt flyttat, vi koncentrerade oss p att ta de stora sakerna helt enkelt, medan annat blev kvar. Och tur var vl det fr det brjade regna den dagen, suck. I alla fall, vl i den nya lgenheten blev jag d utan saker som jag mrkte frst d att jag saknade, men nr jag haft dem aldrig ngonsin saknat.

Till exempel klockradion vid sngen. Tydligen har jag ett behov av att veta vad klockan r om jag vaknar p natten, fr att veta hur lnge till jag kan sova. Frsta natten blev.. knasig. Frsta kvllen blev nd vrre, jag hade ingen soffa! Jag kom p mig sjlv gendes mellan kket och vardagsrummet bara fr att jag inte visste var jag skulle g, jag visste inte var jag kunde stta mig bekvmt. Lsningen blev att g och lgga sig efter att ha suttit p golvet och tit kvllsmat som var tillagad p en lnad kokplatta (spisen skulle ju komma frst p mndagen). Dagen efter saknade jag mitt dammsugarmunstycke , eftersom jag faktiskt gillar den modell jag har, sn dr twinner-grej.

Samtidigt fanns det saker jag ocks inte riktigt visste att jag uppskattade i min gamla lgenhet. Dri? lg kket i direkt anslutning till kket, nu mste man springa genom en lng hall p skert tre meter om man glmde ntt i kket! Jag fr skaffa lngre minne istllet knns det som. I ena nden av hallen har jag en stor spegel nu vilket jag inte hade i frra. Faktum r att i gamla lgenheten s hade jag bara en spegel, och det var en liten badrumsspegel. Denna stora helkroppsspegel ser man sig sjlv och, tja, det r inget jag lngre gillar att se p. Frut led jag ju inte eftersom jag inte sg ntt. Lsningen r ju, och det r ptnkt sedan lnge, att brja trna. Snart.

Och slutligen persiennerna i sovrummet. I denna nya lgenhet har jag skaffat mig behovet av att faktiskt vinkla upp dem nr jag vaknar och vinkla ner dem nr det r sovdags. P ntt stt s str man d att det faktiskt r dags att sova d… min egen magiska sov-knapp ;)

Dremot saknar jag inte badkar s mycket som jag trodde jag skulle gra, men det r nd med p min ’att skaffa’-lista :)

Skriv en kommentar