Att kpa saker gratis

18 november, 2008 (23:32) | Daniel, Familj, Interwebben, Skola, Spel, Vnner | Av: MaxH

Idag lyckades jag kpa ett spel gratis. Faktiskt.

Spelet Left 4 dead slpptes idag genom Valves onlinebutik Steam. De hade ocks erbjudande att kpa ett fyrapack fr 149.99US$ och eftersom ett kostade 49.99US$ var det ltt vrt. Dessutom r spelet gjort fr att fyra personer ska spela med varandra (inte mot varandra allts). Och eftersom vi var ett gng som redan spelat demot ihop som tnkt kpa s… fixade jag det hela. verfrde pengar frn sparkontot, kpte ett fyrpack L4D fr 1539,14:- (187US$ med deras skatter), fr att sedan dela kostnaden p fyra personer. 385:-, mycket billigare fr man inte nya spel idag.

Sen visade det sig att Valve hade klantat till det och jag fick inga spel att dela ut. Jag fick mitt, men de jag skulle dela ut till de andra tre kom aldrig, trots att de hade dragit alla 187 pengarna. Det officiella forumet fr spelet fylldes med inlgg frn andra personer som hade rkat ut fr samma sak. Teorier om att Valve lg och sov fortfarande kom och mycket riktigt, vid sextiden, nr de p andra sidan atlanten har vaknat och kommer till sitt jobb, kom det ett inlgg frn en Valve-anstlld att de arbetar p det och kring sjutiden lste det sig. Och som plster p sren fick jag ytterligare ett exemplar, som jag senare ocks slde, fr samma pris d…. vilket d tckte min egna kostnad fr spelet! :)

Tnk s det kan g! Dessutom fick jag idag ett mail p en tvling jag varit med p ntet, dr de lottade ut konton till den mycket lovordade musiktkjnsten Spotify. I mailet stod det att jag hade vunnit ett konto, trallala! :)

Tnk s det kan g! Dremot mste jag ha bttre sjlvdisciplin vad gller dygnsrytmen och c-uppsatsen. Men det var ju inget ovntat… :)

Skriv en kommentar